Produkty dla konserwy worków (1)

Oleoresyna Paprykowa - Naturalne Pigmenty

Oleoresyna Paprykowa - Naturalne Pigmenty

Ekstrakt Papryki Halal Zastosowanie: głównie stosowany jako dodatek barwiący w produktach spożywczych, takich jak makaron, ciastka, wypieki, ciasta, żywność w puszkach i sos chili. Wygląd: ciemnoczerwony olejowy płyn, bardzo dobra rozpuszczalność w tłuszczach, olejach roślinnych. Rozpuszczalny w wodzie po emulgacji, homogenizacji i modyfikacji. Dobra stabilność pod wpływem światła, ciepła i warunków pH. Opakowanie: 1kg/wiadro, 5kg/wiadro, 20kg/wiadro, 200kg/bęben, lub zgodnie z wymaganiami klienta. Przechowywanie i trwałość: Unikać bezpośredniego światła słonecznego lub wysokiej temperatury. Przechowywać w chłodnych i suchych warunkach. Trwałość: 12 miesięcy. Specyfikacja: 10:1 4:1 MOQ: 1kg Składnik aktywny: Kapsantyny